Megbízható, precíz mosógépszerelőt keres?
Forduljon hozzám bizalommal!
Telefon: +36-20-917-8900

Kérem, ellenőrizze a következőket:

 • A konnektorban van-e áram?

 

mosogépszerelő

 • A készülék szűrője ki van-e tisztítva?

 

 • A csapból, ahonnan a készülék veszi a vizet valóban folyik-e a víz?

 

 • A fali csatornanyílás, ahová a gépből távozik a víz, nincs-e eldugulva?

 

 • A mosógép szervíz vagy gyártó adta papírokat - a mosógépszerelő munkáját segíti elő vele

 

 

A meghibásodások egy számottevő része a mosógépszerelő telefonos segítségével elhárítható.

Hívjon fel bátran, vagy küldjön üzenetet az online-hibabejelentő rendszerünk segítségével!

Amit semmiképpen se tegyen ha mosógépe meghibásodik! --> Tovább

 

Gyakori problémák

A hétköznapi használat mellett gyakran adódhatnak olyan problémák mosógépünkkel, melyek nem minden esetben igénylik szakember közreműködését. Némi odafigyeléssel és körültekintéssel számos olyan hiba és bosszúság elkerülhető, amely a következő esetekből adódhatnak:

 • Amennyiben mosógépünk furcsa, rendellenes hangot hallat, az nagyon gyakori esetben a beszorult idegen tárgyaknak köszönhető. Ezek az esetek elkerülhetőek, ha alaposan ellenőrizzük a ruhák zsebeit, valamint a beszorult tárgyakat könnyedén kiszedhetjük, a dobot mindkét irányba addig mozgatjuk finoman, amíg valamely lyukon meg nem látjuk és kiszedhetjük.
 • A fekete foltok a gép különböző részein, gyakran penészfoltok, amelyeket egy erre alkalmas tisztítószerrel könnyedén eltávolíthatunk és fertőtleníthetünk.
 • Előfordulhat, hogy kellemetlen szagot áraszt mosógépünk, amely az öblítő és mosószer lerakódott keverékének köszönhető. Ezekben az esetekben magas hőfokon indítsunk el egy üres mosást, amellyel kifertőtleníthetjük gépünket.


Ezek a gyakori esetek nem igényelik szerelő segítségét, azonban ha mégsem boldogul, illetve súlyosabb probléma áll fenn, keressen elérhetőségeimen bizalommal és állok rendelkezésére!

 

A mosógép tisztítása vegyszermentesen

A mosógép minden háztartás alapvető berendezései közé tartozik. A rendszeres használat mellett érdemes időnként megtisztítanunk, hogy elkerüljük a penészedést és a vízkő lerakódást, illetve a ruhákból felhalmozódó szálak és egyéb szennyeződések okozta dugulást.

Manapság egyre többen választják takarításhoz a természetes tisztítószereket, nem csak a környezettudatosság jegyében, de azért is, mert így több pénzt lehet megtakarítani. Bemutatunk néhány ötletet és trükköt, amivel karbantarthatjukmosógépünket, mindezt pedig olcsón és környezettudatosan.

Szerezzünk be ecetet, citromsavat, mosószódát vagy szódabikarbónát, továbbá szükség lesz még egy régi fogkefére. A külső felületeket ecetes ronggyal töröljük át, közben húzzuk ki a konnektorból a gépet. Öntsünk a mosógépbe 1 liter ecetet, vagy citromsavat egy kis szódabikarbónával, majd indítsunk el egy mosást. Centrifugálás előtt állítsuk le és hagyjuk állni egy órát, majd fejezzük be a programot. A fogkefével és szódabikarbónával az adagolót tudjuk megtisztítani.

Fordítson időt mosógépe karbantartására, illetve forduljon hozzám bizalommal, ha meghibásodást észlel!

 

Furcsa hangok és a mosógép meghibásodások

A mosógép üzemelése során teljesen természetes jelenség, hogy hangot hallat a különböző folyamatok során, amelyhez a legtöbb háziasszony füle hozzászokik. Ennek köszönhetően időben észrevehetjük, ha ezek az üzemzajok megváltoznak, eltérnek a megszokottól.

A furcsa hangokathallató mosógép jelezhet kisebb-nagyobb problémákat, azonban minden esetben vegyük komolyan, így megelőzhetjük a problémákat és a megterhelő anyagi kiadásokat egy esetleges javításnak köszönhetően.

Furcsa hangokat eredményezhet a mosógép működése során:

 • Gombok, zipzárak, ruhacsatok és díszek: A különböző ruha kiegészítők mosás során hozzáverődhetnek a fém dobhoz, vagy súrolhatják őket, stb.
 • Idegen tárgyak bekerülése: Az esetlegesen bekerülő tárgyak akár komoly károkat is tehetnek a gépben, pl.: melltartó merevítő, csatok, aprópénz, stb.
 • Alkatrészhibák: Amennyiben nem a megszokott kisebb hangokról van szó, melyek egy-egy zipzárnak vagy csatnak köszönhetőek, érdemes minél előbb szakértő segítségét kérni, hiszen elképzelhető, hogy egyes alkatrészek rendellenes működése okozza a zörgést, kattogást.

Amennyiben furcsa hangokat hallat mosógépe, forduljon profi mosógépszerelőhöz! Keressen bizalommal elérhetőségeimen és mindenben készséggel állok rendelkezésére!

 

 

 

 

Mikor és milyen esetekben hívjon mosógépszerelőt?

A mosógép az egyik leggyakrabban használt háztartási gépeink egyike, ami, különösen egy nagyobb család esetében igen nagy igénybevételnek van kitéve. A rendszeres használat azonban előbb-utóbb kisebb, de akár súlyosabb meghibásodásokhoz is vezethet. De van megoldás!

mosógépszerelő

Lássuk, melyek a leggyakoribb esetek, amikor érdemes mosógépszerelő segítségét kérni:

 • Ha új mosógépet vett és szeretné beszeretetni.
 • Ha mosógépe be sem kapcsol, vagy működés közben kikapcsol.
 • Ha nem forog a dob.
 • Ha a megszokottnál zajosabb a mosógép, vagy túlságosan erősen rázkódik.
 • Ha nem működnek a programkapcsolók.
 • Ha a mosógép nem ereszti le a vizet.
 • Ha nem centrifugál a berendezés.
 • Ha a mosógép nem melegíti fel a benne lévő vizet.
 • Ha szivárgás van a mosógép körül.

Amennyiben ezeknek a problémáknak valamelyikét észlelte, forduljon mielőbb profi mosógépszerelőhöz! Bátran keressen fel elérhetőségeim valamelyikén, hogy minél előbb segíthessek gördülékennyé tenni a mindennapi házimunkát!

mosógépszerelő

 

Mosógép meghibásodás: meghibásodott termisztor

A mosógép annyira alapvető eleme háztartásunknak, hogy csak akkor veszünk tudomást ráutaltságunkról, amikor meghibásodik. Ön is tapasztalta már azt a kellemetlenséget, hogy a mosógépe egyszerűen nem hajlandó felmelegíteni a vizet, így a bizonyos hőmérsékleti mosáshoz kötött ruhadarabjai nem tisztulnak szépen?


Annak oka, hogy mosógépe nem melegíti fel a vizet, amit mosáshoz használ, az a termisztor, vagy a klixon meghibásodása lehet.


A termisztor olyan áramköri elem, mely hőmérsékletváltozás hatására megváltoztatja áramköri ellenállását. Mosógépeknél ez a szerkezet a motorvédő elektronikában található meg. Ha arra gyanakszik, hogy mosógépében a termisztor hibásodott meg, mindenképpen kérje mosógépszerelő segítségét, ugyanis e szerkezet cseréje nagy körültekintést igényel.


Meghibásodott mosógépe? Mielőbb hívjon mosógépszerelőt, amint megbizonyosodott arról, hogy a probléma nem orvosolható egyszerűen! Forduljon hozzám bizalommal, ha megbízható, jártas szakembert keres!
mosógépszerelésmosógépszerelés