Üdvözlöm honlapomon! 

 

Mosógépszerelés és javítás:

googleb33a079ed3ca9d9d.html

Novák Péter mosógépszerelő kiszállása Budapesten ingyenes, 30 km-es vonzáskörzetében pedig megállapodás szerint!
Budakeszi, Budajenő, Perbál, Páty, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Leányfalu, Dunakeszi, Fót, Fótliget, Üröm, Solymár, Pilisvörösvár

 

Elromlott mosógépe? Sürgősen mosógépszerelőre van szüksége?

Forduljon hozzám bizalommal!

Telefon: Novák Péter: +36-20/917-89-00

 

Fő tevékenységem a mosógépek javítása, telepítése, karbantartása. Sok éves tapasztalatommal állok Budapest, vagy akár az ország területén lenne szükség a munkámra, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Amennyiben meghibásodik mosógépe, a következőket semmiképpen se tegye!

Az általam javított mosógépek gyártóinak listája: Indesit, Whirlpool, Siemens, Energomat, Electrolux, Ariston, Zanussi, Energolux, Minimat, Midimat, Fagor, Ignis, AEG, Daewoo, Privileg, Ardo, Ariston, Bosch, Iberna, Privileg, Samsung, Miele, LG, Beko, Bauknecht, Matura, NDK, Delton, Polár, Gorenje, Siwamat, Zerowatt, Candy.

 

Mosógépszerelőre van szüksége?
Telefonáljon és megjavítom mosógépét!

Telefon: +36-20/917-89-00

 

A meghibásodások egy számottevő része a mosógépszerelő telefonos segítségével elhárítható.

Mielőtt felhívna érdemes elolvasnia a következőket tudnivalókat!

 

Hívjon fel bátran, segítek!

Mosógépszerelés felsőfokon!

Új a mosógépe és be kellene szerelni? A régi meghibásodott?

Egy új mosógép vásárlásakor nem mindig gondolunk bele abba, hogy azt bizony be is kellene valakinek üzemelni.

Ne aggódjon, jövök és segítek!

Az is szinte mindenkivel előfordult már, hogy a mosógépe megadta magát. A legtöbb esetben a nem megfelelő, hiányos karbantartás az oka. Ezt azonban könnyű orvosolni, ha egy kiváló szakember segítségét kéri.

 

A médiában reklámozott termékek nem helyettesítik a professzionális mosógépszerelést, a rendszeres ellenőrzés és karbantartás megkerülhetetlen, hiszen ezen gépek élettartama is véges.

 

Amiért velem érdemes elvégeztetni a mosógépszerelést:

 • Pontos, precíz munkavégzés az ismérvem
 • Több éves pályafutásom és elégedett ügyfeleim a garancia mosógépe újjáélesztésére
 • Az ország egész területén vállalom a javítást
 • Ha megbízható, munkájára igényes szakembert keres, én vagyok az Ön embere!

 

Hívjon és én a lehető leggyorsabban megoldom mosógépe problémáját!

Amennyiben kérdése van vagy csak bővebb információt szeretne érdeklődjön elérhetőségemen!

 

Mekkora a baj? Hívjam a szerelőt?

Szinte minden embert jellemez az a leírás, hogy kisebb problémák esetén is pánikba esünk. Nincs ez másként a mosógépünkkel kapcsolatban sem. Így akkor is szerelőt hívunk, amikor nincs is rá szükség. Összeszedtünk néhány pontot, mikor szükséges a szakember, és mikor tudjuk mi magunk is orvosolni a problémát. 

A legtöbb meghibásodást a különböző dugulások okozzák. Ha nem megfelelően működik a gépünk, először ellenőrizzük, hogy a szelepek, csövek nincsenek-e eldugulva. Ha az akadály olyan helyen van, amely számunkra elérhető, tisztítsuk ki, szerelőt csak akkor hívjunk, ha nem boldogulunk vele.

mosógépszerelő

Ha nem indul a mosógép, vagy furcsa hangokat ad ki, ellenőrizzük, hogy nincs-e valami baj a záródással, ugyanis a zár könnyen elcsúszhat. Szerencsére a mosógépek úgy vannak megtervezve, hogy amíg nem tökéletes a záródás, addig nem engedi elindítani a mosást, így nem ázik el a fürdőszobánk.

Ha az illesztésekkel, vagy a gép belső szerveivel van probléma, abban az esetben az orvoslást bízzuk szakemberre!

További információért forduljon hozzám bizalommal!

 

Hogyan válasszunk mosógépet?

Ahhoz, hogy igényünknek megfelelő mosógépet válasszunk, tehát olyat, amely hatékony, időtálló, és még olcsó is, ahhoz jól körül kell néznünk.

Először meg kell mérnünk, hogy mekkora mosógép fér el az adott helyen. Így eldönthetjük, hogy elöltöltős vagy felültöltős darabot válasszunk. A felültöltős mosógépek átlagosan 3-6 kg, míg az elöltöltős testvéreik 6-10 kg ruhát tudnak egyszerre mosni.

Ha nem szeretnénk már néhány héttel a vásárlás után a szerelővel tárgyalni, akkor felejtsük el a legolcsóbb gépeket. Esztétikailag és minőségileg is kifogásolhatóak, ezért próbáljuk meg elkerülni a pénzkidobást.

A manapság legtöbbet gyártott mosógépek mind energiatakarékosak. Hatékonyság tekintetében az „A”, „A+” és „A++” jelzésű mosógépek már minden igényt kielégítenek és áruk is kedvező. Ezek rövid idejű és hosszú, kímélő programokkal is ellátottak, valamint a számos programlehetőség mellett választható a centrifuga fordulatszáma is.

A kijelző és időzítő teszi még kényelmesebbé a mosást. Azonban ne feledje, hogy a mosógép is igényli a karbantartást.

Ha mosógépszerelőre lenne szüksége, keressen engem!

 

Néhány tipp, amely által óvhatja környezetét

Manapság egyre többen próbálnak környezettudatosan vásárolni, amely kiterjed a mosógépekre és a mosószerre, öblítőre is.

Számos alternatív lehetőség áll rendelkezésünkre, ha szeretnénk környezet és mosógép barát módon elintézni a napi mosást. Emellett a természetes szerek előnye, hogy ugyanolyan hatékonysággal távolítják el a szennyeződéseket a ruhákból, mint szintetikus társaik, mégis sokkal olcsóbbak.

Ilyen szer a például a mosószóda, amit még nagyanyáink használtak a mosáshoz. Szagtalan, kiváló fehérítő és folteltávolító is egyben. Ráadásul, mivel tiszta nátrium-karbonát, nem szennyezi a környezetet. Használható a mosáson kívül mosogatásra, takarításra is.

A másik remek természetbarát mosószer a mosódió. Ez egy fának a termése, amely szaponint termel, és ez az anyag ez varázsolja puhává és tisztává a ruhákat. Kapható héj formájában, ami közvetlenül a mosógépbe tehető, de koncentráltan, folyékony állapotban is.

Mivel mindkét anyag lágyítja a vizet, ezért képesek lecsökkenteni a vízkőlerakódást a gép belsejében. Öblítőként kiválóan használható ecet vagy citromlé, amelyek fertőtlenítenek és egy kis illóolajjal illatossá varázsolhatóak a ruhák anélkül, hogy mélyebbre kellene nyúlnunk pénztárcánkban.

Remélem tudtam segíteni, azonban ha a mosógépe meghibásodott, akkor is keressen bizalommal!

 

Javíttassam vagy újat vegyek? – Mosógép dilemmák

Sokan nem tudják eldönteni, hogy melyik verzió lenne gazdaságosabb az adott helyzetben. Azonban a javítás összköltségének meghatározásához egy mosógép szerelőnek mindenképp látnia kell a készüléket. Ha a szakember felállította a diagnózist, akkor kezdhet gondolkodni a továbbiakon.

A legtöbb mosógépet nem tervezik 8-10 évnél hosszabb időre, azonban sokszor csak ennek töredékéig üzemelnek rendeltetésszerűen. Mielőtt döntene, nem árt megválaszolni néhány kérdést:

 • Mennyibe kerülne egy középkategóriás mosógép, amely kiszolgálja az igényeit? 
 • Mennyi ideig fog hibátlanul működni az új gép normál használat mellett? 
 • Mennyibe kerül a meglévő mosógép javítása? 
 • Mennyi ideig fog működni a javítás után?

 

Ha ezeket a kérdéseket megválaszolta, akkor könnyedén tud majd dönteni. Azonban számtalanszor előfordul, hogy a gépnek csak minimális hibája van, a tulajdonos azonban szerelői vélemény nélkül úgy gondolja, hogy már nem fog tovább működni a mosógép és a néhány ezer forintos javíttatás helyett nagyobb összeget költ egy új gépre.

Ha biztos szeretne lenni a dolgában, akkor háztartási gépét mindig nézesse meg egy megbízható és profi mosógép szerelővel!

 

Néhány tipp a mosógép gazdaságos használatával és a mosással kapcsolatban

 1. A ruhákhoz mindig a megfelelő mosószert használja, tehát a fehérekhez a fehérnek valót, a feketéhez a sötéteknek jót, a színesekhez pedig azt, amit a színes ruhákra fejlesztettek ki.
 2. Ne tömje túl a gépet! Az előírtnál ne tegyen nagyobb mennyiségű ruhaneműt a mosógépbe, mert azzal csökkenti a mosás teljesítményét és nem lesz tökéletes a végeredmény.
 3. 4 havonta csináljon tisztító mosást! Üresen, ecettel és más anyagokkal mossa át magas hőfokon a mosógépet, így fertőtleníti és tisztítja azt.
 4. Ha feketepenész nyomait látja a mosógép adagolójában, azt üvegtisztító kefével súrolja ki. Ha szeretné megakadályozni az újbóli penészedést, hagyja nyitva a mosógép fedelét mosás után, valamint mindig tisztítsa ki az adagolót is.
 5. Nem kell a ruhákat a legmagasabb hőfokon mosni, elég, ha csak a nagyon szennyezett, erre alkalmas ruhaneművel tesz így. Az általános piszkot 30-40 C°-on is tökéletesen kihozza a mosás. Így rengeteg energiát és pénzt spórolhat.
 6. Öblítő helyett használjon ecetet és illóolajat, vagy vízlágyító golyót. Így óvja a környezetet és sok pénzt megtakaríthat.

 

Amennyiben gondja adódott mosógépével és megbízható mosógépszerelőt keres, hívjon bátran!

profi mosógépszerelő

 Szeretné megőrizni mosógépe kinézetét, illatát és működőképességét egy egyszerű trükkel?

Ha megfogadja tanácsot, még abban is segítségére lehetek, hogy ruhái valóban tiszták legyenek!

A trükk nem más, mint a mosógép takarítása. Néhány évtizede erre még nem fektettek különösebb hangsúlyt, azonban mára kulcsfontosságú szerepe lett a mosógép állapotának megőrzésében.

A mosás során számos különféle szennyeződéssel találkozik gépünk, aminek egy része a használatához szükséges anyagok lerakódása. Például az öblítő és mosópor vagy folyékony mosószer, de még a mosószóda is megtapad a belső gumitömítéseken. Emellett ezeket az adagolóból is szükségszerű kitisztítani, hiszen az ilyen helyeken a nedves közeg hatására beindulhat a penészedés. A feketepenész pedig akár légúti megbetegedéseket is okozhat.

 

 

A felültöltős új generációs mosógépeknél az adagoló külön kivehető és minden mosás után kitisztítandó. Tusolóval körülbelül 2 percet vesz igénybe a művelet. Plusz 2 perc pedig, hogy a tömítésekről és a gép ajtajának környékéről eltávolítsuk a lerakódásokat. Így a mosógép mindig tiszta lesz és a penész, illetve más anyagok sem kerülnek a ruhára.

 

Ha mosógépe meghibásodna, keressen bizalommal, és személyesen az Ön problémájára is tanácsot adok!

mosógép javítás

Mosógépünk otthoni karbantartása

A mosógép használata mindennapi tevékenységeink sorát bővíti. A víz keménysége miatt a mosógépben is jelentős a vízkőképződés, amely csökkentheti a gép teljesítményét. Emellett gondot jelent még a nedves közegben megjelenő feketepenész, amely egészségünkre rendkívül káros hatással van.

Néhány egyszerű módszerrel óvhatjuk mosógépünket és meghosszabbíthatjuk élettartamát. Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű mosószer adagolására! Ne adjunk a mosáshoz túl sokat, mert az lerakódhat a ruhákon, esetleges túlérzékenységet okozva ezzel bőrünkön, illetve mosógépünk belső részein, ezzel is gyorsítva a vízkőképződést, fertőzések elterjedését. A mosószer adagoló fiókot érdemes havonta ecetes vízbe áztatni, amely leoldja a lerakódott mosószermaradványokat mosógépünk belsejéből.

Az ecettel vagy trisóval történő üres mosás is megoldást jelenthet arra, hogy mosógépünk belseje tiszta maradhasson. Penész megjelenése esetén is érdemes ecetes átmosást végezni, ám ha a baktériumok makacsabbak, próbáljuk ki a hipós tisztítást! Ezután mindig hagyjuk néhány órát száradni mosógépünket!

Ha mosógépe vízköves és ezek a megoldások nem segítenek, keressen meg kérdéseivel! A mosógép rendszeres karbantartása meghosszabbíthatja háztartási gépe élettartamát!

vízköves mosógép

Mosógéptisztítás: penészes mosógép

Modern korunk óriási előnye, hogy számos olyan háztartási gép áll rendelkezésünkre, melyek megkönnyítik mindennapjainkat és a házimunkát kényelmesebbé, gyorsabbá teszik. A mosógép minden háztartás alapvető felszerelése és természetes elvárásunk, hogy tisztán és illatosan vegyük ki a frissen mosott ruhákat, azonban előfordulhat, hogy a mosógép furcsa szagokat áraszt, amely biztosan problémára utal.

A mosások során lerakódó szennyeződések és mosószer gyakran okozhat zavart a gép működése során, valamint kellemetlen szagot is áraszthat, azonban ezek a jelenségek egy nagymosással, ecetes, trisós és egyéb kezeléssel könnyedén orvosolhatóak, azonban a penész kialakulása és elszaporodása a párás környezetnek köszönhetően igen kellemetlen probléma. Amennyiben a tömítőgyűrű és az adagoló környékén fekete elszíneződés található, valamint kellemetlen szag árad a gépből, az a penész megtelepedését jelzi, azonban ebben az esetben az ecet és különböző penész gátló szerek hatékony megoldást kínálnak.

Amennyiben a házi mosógéptisztítás nem hozta meg a kívánt eredményt, forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeimen és készséggel állok rendelkezésére, hogy mosógépe újra régi fényében tündököljön!

meghibásodott mosógép

Elektronikai meghibásodás? Semmi gond!

A legmodernebb mosógépek esetében is gyakoriak a különböző elektronikai meghibásodások, melyek meglehetősen sok fejfájást okoznak a mosógépek tulajdonosainak. A háziasszonyok többsége ilyen esetben kétségbeesik, hiszen az egyik legfontosabb berendezés üzemképtelensége igen kellemetlen tud lenni. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az elektronikai meghibásodások nagy része javítható, jó eséllyel rövid időn belül ismét gond nélkül használhatjuk háztartásunkban.

Mit tudhatunk a mosógép elektronikai meghibásodásairól?

A szerelőnek mindenképp segítségére lehetünk azzal, hogyha elmondjuk neki a meghibásodás körülményeit. Meghibásodás esetén a gond forrása legtöbbször a fűtőszál, ajtó és a motor. Amennyiben időben kicseréljük, vagy megjavítjuk a hibás alkatrészeket, további gondok kialakulását előzhetjük meg.

Amennyiben megbízható mosógépszerelőt keres, a legjobb helyen jár! Tekintse meg a honlapomon található információkat, egyéb kérdés esetén pedig keressen bizalommal!

mosógépszerelés

 

Megbízható mosógépszerelőt!

Mindenkivel előfordult már, hogy meghibásodott valamelyik háztartási gépe, ilyenkor rengeteg időbe kerül, mire megtaláljuk a megfelelő márkaszervizt, és ezzel még nem oldódott meg a probléma.

Jobb esetben az átfutási idő néhány nap, esetleg kapunk addig egy cserekészüléket, vagy várnunk kell. Mindezeken felül még az sem biztos, hogy az a szakember érkezik hozzánk, akivel telefonon egyeztettünk, így még akadhatnak félreértések.

Milyen előnyökkel jár, ha ismerünk egy megbízható mosógépszerelőt?

 • Nem kell márkaszerviz, szakember után kutatni.
 • Tudjuk, ki van a vonal másik végén, kivel egyeztetünk.
 • Tudjuk, kihez fordulhatunk, ha tanácsra van szükségünk.
 • Az egyéni vállalkozók sokkal lelkiismeretesebbek, hisz ők nem egy márkacéget, hanem önmagukat képviselik, így pontos és precíz munkára számíthatunk tőlük.
 • Sokszor az emberi tényező fontosabb, így a költséghatékony megoldás garantált.

Amennyiben megbízható mosógépszerelőre van szüksége, bátran keressen fel engem! Bármikor rendelkezésére állok!

megbízható mosógépszerelő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Védje mosógépét, és mosson energiatakarékosan!

mosógép

Ruháink mosása a mindennapjaink része. A mosás következtében azonban nő a rezsiköltség, vízhasználat, villanyhasználat és a különféle öblítők és mosószerek vásárlása is igen költséges. Ez akár megterhelő is lehet egy család számára. Gondoljunk csak bele, azoknál a családoknál, ahol több kisgyermek is van, szinte mindennapos a mosógép használat.

Ezért érdemes energiatakarékosan használni a mosógépünket, hiszen csökkenhetnek költségeink. Íme, néhány hasznos tanács, amit ha Ön is megfogad, garantáltan jól jár!

 • Ügyeljünk arra, hogy teljesen megtöltött mosógéppel kezdjük elindítani a mosást. Hiszen félig töltött mosógéppel ugyanannyi vizet használunk el, mintha teljesen megtöltenénk.
 • Közepesen és enyhén szennyezett ruháknál javasolt a rövidebb idejű programot használni, ezzel energiát spórolhatunk meg.
 • Érdemes mosópor használni folyékony mosószer helyett. A mosóport kevés vízzel vegyítve tegyük a mosógépbe, ezzel csökkentve a lerakódást.
 • A kellemetlen szagú ruhák ellenszere a szódabikarbóna. Az ecet pedig tisztít, eltávolítja a baktériumokat és szintén szageltávolító.

Amennyiben a felsoroltak ellenére is meghibásodást észlel mosógépén, kérje segítségemet! Keressen bátran a megadott elérhetőségeimen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekességek a mosógépről

mosógépszerelés

A mosógép az a találmány, amely sok millió háziasszony legjobb barátja (meghibásodás esetén legnagyobb ellensége) lett az évek során.

A mosógép feltalálója nélkül magam sem gyakorolhatnám a mosógépszerelés szakmáját, de vajon mit tudunk arról az eszközről, amely nagymértékben megkönnyíti a mindennapjainkat?

Az első mosógépek még fából készültek, és emberi meghajtással működtek. Az elektromos háztartási eszközök, köztük a mosógép létrejöttét is a 19. századi elektromos áram felhasználási lehetősége segítette elő. Az ipari forradalom nagyot lendített a mosógép fejlődésén is. A ma ismert multifunkcionálisnak számító mosógép csak sokára alakult ki, elődjének tekinthetjük a keverőtárcsás mosógépet, ami az 1940-es évek végén született, és Magyarországon 1970-től kapható. Ezt még csak mosásra lehetett használni, nem volt még a ma ismert csavarás és egyéb funkció. Ma a legelterjedtebb a forgódobos mosógép, amelyből elől- és felültöltős típus közül is válogathatunk, a számos különféle lehetséges mosási beállításról már nem is szólva.

Ne essen kétségbe, ha mosógépe meghibásodott! Hívjon mosógépszerelőt, forduljon hozzám bizalommal! Azért vagyok, hogy megjavítsam mosógépét, ha tehát szakszerű mosógépszerelésre van szüksége, keressen elérhetőségeimen!

mosógépszerelés

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekesség: a mosógépek története

Mikor a textíliákat ruhák készítésére is elkezdték használni, felmerült az igény a mosásra, melynek most megismerkedünk néhány érdekességével:

 • Kezdetekben, a nagyobb hatékonyság érdekében, szappanfüvet használtak a mosáshoz.
 • A rómaiak a mai ember számára egy rendkívül furcsa anyagot használtak a ruhák tisztítására: vizeletet. A vizeletet ammóniumhidroxidot tartalmaz, mely lúgos hatásától tisztábbak lettek a ruhák.
 • Leonardo da Vinci feljegyzései között is találtak rajzot egy mosógépről, ám az első mosógépet a XVII. századi Angliában fejlesztették ki. Tyzacke készítette, kartonnyomókhoz.
 • 1750-ben elkészült egy york-i mosógép is, ami a mai mosógépek prototípusa. 
 • A XXI. században már magasabbak lettek a mosással kapcsolatos igények, és ehhez alkalmazkodtak a mosógépgyártók is, egyre fejlettebb technikát kifejlesztve, melynek segítségével az összes általunk használt textíliát ki tudjuk mosni.

Akár modern, akár kissé idejétmúlt mosógéppel rendelkezik, én meg tudom Önnek javítani! Mosógépszerelés ügyében bátran forduljon hozzám!

mosógépszerelő

 

Novák Péter mosógépszerelő

Telefon: +36-20/917-89-00

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.budaimosogepszerelo.hu